Katkarapu ruisleivät

Sekoita Katkaravut ja jogurtti, lisää suolaa pippuria, Dijon sinappia sekä tilliä.

Paahda leivät ja laita katkismössöä päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Hakanen1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, keitetty, suolaton 3g2.3kcal0.5g0g0g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahls), annos 100g2.8g3.4kcal0.1g0.1g0.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Puikula, täysjyväruisleipä (Fazer)2.1g5.1kcal0.2g0.9g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g22kcal1.6g2g0.6g0.4g
Valittu annoskoko9g11kcal0.8g1g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.4g0.5g0.2g0.1g
Arvot/100g100g128kcal9.3g11.6g3.5g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451858