Jauhelipata

Ruskista jauheliha (rasvaa 10%) padassa, lisää pilkotut juurekset, mausteita (esim rosmariini, pippureita, laakerinlehtiä) ja vettä, jotta ainekset peittyvät hyvin.

Keitä jonkin aikaa, lisää pilkotut perunat, tarkista suola ja veden määrä, keitä kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Rilisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g2g3.3kcal0.4g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Palsternakka 0.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1.5g1.1kcal0g0.2g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0g0kcal0g0g0g0g
Lanttu 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0g0.4kcal0g0g0g0g
Selleri, annos 50g0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g13kcal0.8g1g0.4g0g
Valittu annoskoko9g7kcal0.4g0.5g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.2g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g76kcal4.7g5.8g2.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101970