Kanapastavuoka

Keitä makaroni kypsäksi.

Ruskista kanasuikaleet ja mausta haluamallasi tavalla (esim.

currya, yrttejä, suolaa, pippuria, valkosipulia, chiliä tms.).

Sekoita makaronit, kanasuikaleet ja kasvissuikaleet.

Laita uunivuokaan ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200c noin 40-50min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g2.3g2.2kcal0.5g0g0g0g
Rypsiöljy 0g0.3kcal0g0g0g0g
Makaroni, tumma 2.3g8.4kcal0.3g1.5g0.1g0.1g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g2g2.3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g28kcal1.8g3.6g0.6g0.2g
Valittu annoskoko9g14kcal0.9g1.8g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.5g0.9g0.2g0.1g
Arvot/100g100g163kcal10.5g20.9g3.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300001