Oriental possu

Suikaloi possun sisäfilee ja marinoi hetki soijakastikkeessa.

Voi lisätä tähän myös mustapippurirouhetta.

Kuori ja lohko sipulit.

Wokkaa ensin liha ja sitten sipulit.

Lisää joukkoon oriental ateriakastike ja vesi.

Hauduta noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi0.8g0kcal0g0g0g0g
Oriental kastike (Pirkka), annos 50g2.7g2.5kcal0g0.6g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Soijakastike 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g3.1g4.1kcal0.7g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g17kcal1.4g1.4g0.6g0g
Valittu annoskoko9g9kcal0.7g0.7g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.4g0.4g0.2g0g
Arvot/100g100g99kcal8g8g3.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76451