Tonnikalaleipä

Tonnikala, raejuusto, juustoraaste ja raaka kanamuna sekaisin.

Mausteeksi esim.

pizzamaustetta, ehkä hieman ketsuppia.

Kaikki leivän päälle ja uuniin n. 200 astetta, 10-15 min. Tästä riittää n. 15 palaseen

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Mamisan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leipä, ruispalat (Vaasan) 27 g pala3g7.6kcal0.3g1.4g0g0.3g
Juusto Emmental punaleima 17% Valio1.4g3.9kcal0.5g0g0.2g0g
Tonnikala vedessä 2.1g2.1kcal0.5g0g0g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki1.5g1.2kcal0.2g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 0.8g1kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g32kcal3.2g2.8g0.6g0.6g
Valittu annoskoko9g16kcal1.6g1.4g0.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna4g8kcal0.8g0.7g0.2g0.2g
Arvot/100g100g180kcal18.2g15.9g3.4g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=49375