Pastitsio

Kerro ainekset 6lla niin saat laatikollisen.

kyseessä pirkan pastitsio ohje, johon tulee valkokastike päälle.

Itse jätän seuraavalla kerralla kananmunan pois, ei mielestäni sopinut valkokastikkeeseen.

ohje:
keitä pasta
paista jauheliha ja lisää maggi-sekoitus tai tomaattimurskaa.

täytä vuoka ensin puolella pastamäärästä, sitten valkokastiketta (loput ainekset) ja jauhelihasekoitus, loput pastat ja loput valkokastikkeet.

Uuniin puoli tuntia 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Tuuls21
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.1g3.5kcal0.4g0g0.2g0g
Pasta, Pirkka Penne Rigato1.6g5.6kcal0.2g1.2g0g0.1g
Mozzarella juustoraaste, valio0.8g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Lasagne mix maustapussi (Maggi), annos 97g0.5g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vähälaktoosinen iskukuumennettu rasvaton maito, Pirkka, 1l2.6g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu0.7g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g35kcal2.2g3.4g1.4g0.2g
Valittu annoskoko9g17kcal1.1g1.7g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g9kcal0.6g0.9g0.4g0.1g
Arvot/100g100g199kcal12.6g19.5g8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62264