Omenapiirakka (karppi)

Sulata voi. Sekoita munat, kerma ja makeutus keskenään.

Lisää kuivat aineet + 1 raastettu sitruunankuori.

Vikana sekaan voisula.

Kippaa vuokaan ja asettele ompunpalat/siivut pinnalle.

Lopuksi kanelia pintaan ja uuniin 20 min. 200 asteeseen.

Resepti on karppaus.

Infon sivuilta lainattu.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g0.9g6.4kcal0g0g0.7g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1.3g4.5kcal0g0g0.5g0g
Kookoshiutale 0.3g2kcal0g0g0.2g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 4.9g1.9kcal0g0.4g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0g0.1kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g0.9g5.3kcal0.2g0g0.5g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.4g2.4kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g45kcal0.6g0.8g4.2g0.2g
Valittu annoskoko9g23kcal0.3g0.4g2.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g11kcal0.2g0.2g1.1g0.1g
Arvot/100g100g260kcal3.4g4.6g24.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313976