Kaalilaatikkoa ala niinna

Pilko kaali.

Ota keitinliemestä 250g talteen.

Paista ja mausta jauheliha.

Sotke yhteen.

Vesi niskaan ja uuniin....

(laitoin lisäksi pekoniliemijauhetta ja sipulirouhetta ripsauksen...)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g2.9g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 2.3g5.2kcal0.4g0g0.4g0g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Vesi2.9g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g15kcal0.8g0.6g0.8g0.2g
Valittu annoskoko9g7kcal0.4g0.3g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.2g0.2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g86kcal4.7g3.5g4.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355135