Hunajakaali

Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi, kasarin pohjalle voita ja kaalit mukaan.

Lämpö kakkoselle - ei enempää.

Anna hautua 1½
tuntia kannen alla.

Sekoita joukkoon hunaja ja suolaa maun mukaan.

Nosta lämpö kuutoselle ja ruskista kaali nopeasti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g7g1.7kcal0.1g0.2g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g1.2g8.6kcal0g0g0.9g0g
Hunaja 0.5g1.5kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g24kcal0.2g1.2g1.8g0.2g
Valittu annoskoko9g12kcal0.1g0.6g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.1g0.3g0.5g0.1g
Arvot/100g100g136kcal1.1g6.9g10.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444357