Karppipitsa Vendaloo

Vettä ja mausteita pohjaan.

Kaikki sekaisin vaan.

Itse tosiaan jatkoin taikinaa vedella, kun jauhe turposi aina vaan.

Hyvä niin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Vendaloo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma 38%rasvaa0.3g1.2kcal0g0g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 0.8g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Oliiviöljy 0.4g3.3kcal0g0g0.4g0g
Psylliumkuitu, annos 6g0.3g0.2kcal0g0g0g0.3g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 2.7g8.8kcal0.7g0g0.7g0g
Metvursti, Lapin liha Kotasavu 10g0.5g1.8kcal0.1g0g0.2g0g
Aurajuusto1.2g4kcal0.2g0g0.3g0g
Mozzarella Lovilio Lidl1.7g5.7kcal0.4g0g0.4g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 0.8g3.1kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g58kcal3.4g0g4.8g0.6g
Valittu annoskoko9g29kcal1.7g0g2.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna4g15kcal0.9g0g1.2g0.2g
Arvot/100g100g336kcal19.5g0g27.6g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212249