Canneloni

Keitä pasta melekin kypsäksi.

Laita pasta ja muut ainekset juustoraastetta lukuunottamatta voideltuun uunivuokaan.

Mausta pippurilla, chilillä, basilikalla ja sitruunamehulla.

Ripottele pinnalle juustoraastetta ja paista 225 asteessa 45–50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, keitetty (Torino), annos 180g3.8g4.8kcal0.3g0.8g0g0.1g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti rainbow2.9g1kcal0g0.2g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton0.6g0.9kcal0g0g0.1g0g
Oltermanni 9% (Valio)0.4g0.9kcal0.1g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.1g0kcal0g0g0g0g
Juusto, Feta, Valio, laktoositon0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 0.5g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g19kcal0.8g2.2g0.4g0.2g
Valittu annoskoko9g9kcal0.4g1.1g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.2g0.6g0.1g0.1g
Arvot/100g100g108kcal4.6g12.6g2.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109872