Perjantaipizza

Tee pizzapohja ohjeen mukaan kohoamaan.

Kuullota sipuli ja valkosipuli kuutiot ja lisää jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta jauheliha oman maun mukaan (grillimauste, chili, paprikaujauhe jne..).

Painele taikina ohueksi, tasaiseksi levyksi uunipellille ja levitä sen päälle ketsuppia.

Lisää ruskistettu jauheliha, kalkkunasuikaleet, suolakurkku sekä ananaspalat.

Pinnalle juustoraaste ja eikun uuniin.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 0.7g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g2.8g3.5kcal0.4g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Heinz0.2g0.2kcal0g0.1g0g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g1g0.1kcal0g0g0g0g
Ruispizzamix (Sunnuntai), annos 300g1g4kcal0.1g0.7g0.1g0.1g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g1g1.1kcal0.2g0g0g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%0.7g1.9kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g23kcal1.8g1.6g1g0.2g
Valittu annoskoko9g12kcal0.9g0.8g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.5g0.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g136kcal10.5g9.3g5.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113366