Kesäkurpitsakeitto

Silppua sipuli ja valkosipuli.

Kuutioi kesäkurpitsa.

Kuullota sipulia pienessä määrässä öljyä (itse käytän öljysumutinta).

Lisää kesäkurpitsa ja sekoittele pari minuuttia.

Lisää joukkoon valkosipuli, fondi, tomaattimurska, mausteet ja puolisen litra vettä.

Sekoita ja hauduta puolisen tuntia.

Maista, mausta lisää tai lisää vettä.

Lisää makronit ja siskonmakkarapalloset.

Anna kiehua, kunnes pasta on kypsää (n. 6 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1.7g0.3kcal0g0g0g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g2.4g0.9kcal0g0.2g0g0g
Sokeri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Siskonmakkara (Korpela), annos 100g1.5g3.5kcal0.2g0g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.4g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Ruispasta runsaskuituinen (Torino), annos 40g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g11kcal0.4g0.6g0.6g0g
Valittu annoskoko9g6kcal0.2g0.3g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.1g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g66kcal2.3g3.4g3.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=414876