Tonnikalapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet, tomaattipyree ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Tarjoa pastan ja raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Pox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 0.9g0.9kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 0.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g4.4g2.6kcal0g0.2g0.2g0g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)2.5g2.8kcal0.6g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g15kcal1.2g0.6g0.8g0g
Valittu annoskoko9g8kcal0.6g0.3g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.3g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g89kcal6.9g3.4g4.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153481