Jauheliha-papukastike+spagetti

Keitä spagetti liemikuutiolla maustetussa vedessä (n. 8-10 min.)
Kuullota sipulisilppu öljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta mustapippurilla ja jauhelihamausteella.

Lisää pavut kastikkeineen anna lämmetä hetki ja lisää pasta-aines.

Anna hautua kannen alla n. 5 min.
Lisää keitetty valutettu spagetti kastikeen joukkoon tai tarjoa erikseen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 745 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4.7g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0g0.1kcal0g0g0g0g
Spaghetti fiberup (Gallo), annos 80g0.7g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen0.8g1.2kcal0.2g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g0g0.3kcal0g0g0g0g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa 1g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Dolmio Light Classico Bolognese1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g10kcal0.8g1.2g0.2g0g
Valittu annoskoko9g5kcal0.4g0.6g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.2g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g60kcal4.6g6.9g1.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=119692