Pata porsaan sydämestä

Paista pekonisilppua hetki omassa rasvassaan.

Lisää puhdistettu ja paloiteltu sydän pienissä erissä ja ruskista.

Kaada olut nesteeksi.

Anna kiehua hiljaisella tulella 30-60 minuuttia.

Lisää paloitellut kasvikset ja keitä vielä n. tunnin verran, tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarvittaessa suurusta vehnäjauhosuurusteella.

Mausta suolalla, pippurilla ja muilla haluamillasi mausteilla.

Lisukkeeksi sopii perunamuusi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 0.5g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Porsaan sydän raaka, annos 100g2.7g3.2kcal0.5g0g0.1g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 2g0.8kcal0g0.1g0g0g
Lanttu 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Ruusukaali 1g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g12kcal1.2g0.4g0.4g0g
Valittu annoskoko9g6kcal0.6g0.2g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.3g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g69kcal6.8g2.3g2.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142959