Tanttamarin mutakakku

Sulata voi ja suklaa kulhossa mikrossa tai vesi hauteessa.

Voitele irtopohjainen vuoka.

Anna voi-suklaa seoksen jäähtyä hetken ja vatkaa kananmunat yksitellen joukkoon.

Taikina voi hetkeksi juoksettua, mutta kuohkeutuu uudelleen.

Sekoita joukkoon soijajauho tai mantelijauho.

Halutessa voi laittaa makeutusainetta.

Paista 200 asteessa 10-15 min. Tarjoile kermavaahdon kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Tanttamari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 2.5g18kcal0g0g2g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 3.4g4.8kcal0.4g0g0.3g0g
Taloussuklaa, lidl (Fin carre), annos 200g2.5g12kcal0.2g1.3g0.7g0g
Hermesetas-jauhe0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Soijajauho, Reformi vähärasvainen0.2g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g72kcal1.4g3g6g0g
Valittu annoskoko9g36kcal0.7g1.5g3g0g
Annoskoko puolitettuna4g18kcal0.4g0.8g1.5g0g
Arvot/100g100g414kcal8g17.2g34.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175038