Ohraraepuuro

Kaikki aineet pataan ja uuniin, 200 astetta, valmistusaika noin 1 h 15 min. Välillä voi kerran halutessaan sekoittaa ainekset.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito (Valio)7.3g3.4kcal0.2g0.4g0.1g0g
Ohrasuurimo 1.2g4kcal0.1g0.8g0g0.1g
Kauralese 0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g16kcal0.6g2.6g0.2g0.2g
Valittu annoskoko9g8kcal0.3g1.3g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.2g0.7g0.1g0.1g
Arvot/100g100g92kcal3.5g15.1g1.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175993