Carbonarakastike (Keto/lowcarb)

Paista pekoni.

Kuullota valkosipuli pekonin rasvassa, Lisää tuorejuusto ja kerma.

Lisää pekoni ja anna muhia hetki.

Syö pastan kera (normi ruokavalio) ja sopii myös karpeille kasviksille.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Bluemoon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan Pekoni filee, HK3.7g6kcal0.8g0g3.4g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 1.6g4.5kcal0.2g0g0.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3.1g10kcal0.1g0.1g1.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g42kcal2.2g0.4g9.8g0g
Valittu annoskoko9g21kcal1.1g0.2g4.9g0g
Annoskoko puolitettuna4g11kcal0.6g0.1g2.5g0g
Arvot/100g100g243kcal12.6g2.3g56.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217632