Banaanikakku

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita joukkoon jauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri, voisula ja banaanisose.

Kaada voideltuun/korppujauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 30min (kostea kakku) - 50min (kuiva kakku).

Halutessa kuorruta kakku vesihauteessa sulatetulla suklaalla.

Kevyempi versio, jätä kuorruttamatta!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 0.9g3.7kcal0g0.9g0g0g
Fariinisokeri0.9g3.7kcal0g0.9g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g2.2g1.8kcal0g0.4g0g0g
Voi 0.5g3.3kcal0g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.3g7.8kcal0.2g1.6g0g0.1g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Suklaa tumma 0.9g4.7kcal0g0.5g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g54kcal0.6g8.8g1.6g0.2g
Valittu annoskoko9g27kcal0.3g4.4g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g13kcal0.2g2.2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g305kcal3.4g50g9.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276181