Juustomunakas Tampula

2 munaa, 2 rkl vettä, sinileima emmentalia raastettuna 15 g, poutapäivää paistamiseen.

Hyppysellinen suolaa ja paprikajauhetta.

Sekoita munat, vesi ja mausteet ja paista pannulla kunnes seos on hyytynyt.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kn juusto on lähes sulanut, käännä puolikkaaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 6g8.6kcal0.8g0g0.6g0g
Vesi1.6g0kcal0g0g0g0g
Emmental, sinileima (Arla)0.8g3.1kcal0.2g0g0.2g0g
Poutapäivä voista ja rypsiöljystä0.3g2kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g27kcal2g0g2g0g
Valittu annoskoko9g14kcal1g0g1g0g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.5g0g0.5g0g
Arvot/100g100g158kcal11.5g0g11.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316134