Rukiiset teeleivät

2 teeleipää

2,5 dl luomu ruishiutaleita
2,5 dl vehnäjauhoja
1 rkl leivinjauhetta
½ tl suolaa
1 rkl sokeria
2 rkl ruokaöljyä
2 dl piimää (tai rahkaa)

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää piimä ja ruokaöljy ja sekoita taikina tasaiseksi.

Muotoile kaksi, n. 1 cm paksuista leipää ja paista heti 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllärin luomu ruishiutaleita3.3g10kcal0.3g2.1g0.1g0.4g
Vehnäjauho, sunnuntai2.1g7.4kcal0.3g1.5g0g0.1g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 2.6g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g45kcal1.4g8g1g1g
Valittu annoskoko9g23kcal0.7g4g0.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna4g11kcal0.4g2g0.3g0.3g
Arvot/100g100g258kcal8g45.5g5.7g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365760