Marinoidut pavut

Ainekset:

3-4 dl keitettyjä papuja
1/2 sipuli
2 rkl tomaattipyrettä
2-3 valkosipulinkynttä
2 rkl punaviinietikkaa
1/2 dl oliiviöljyä
2 tl oreganoa, basilikaa tai timjamia
1-2 tl suolaa
mustapippuria

Sekoita ainekset keskenään.

Anna marinoitua muutamia tunteja.

Pavut säilyvät jääkaapissa n. 3 vrk.

Lähde: Tuija Ruuska: Kasvisaskeleet

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu (Go green), annos 100g6.6g6.3kcal0.5g0.9g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.6g5.7kcal0g0g0.6g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g26kcal1g2g1.2g1g
Valittu annoskoko9g13kcal0.5g1g0.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.3g0.5g0.3g0.3g
Arvot/100g100g150kcal5.8g11.6g7g5.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464678