Neppiksen karppi kanavuoka 2

Paista kanat, sipuli ja chili, mausta, laita vuokaan pavut ja parsakaalit sekä kerma että kesäkurpitsa lastus/suikaleet.

Heitä kanapaistos päälle ja ripottele kuorrutteeksi juustoraastetta.

Anna olla uunissa 30-45 min 225 asteessa folion alla --> ota folio pois ja anna juuston "ruskistua"

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Neponsson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistisuikale maustamaton (Kariniemen), annos 250g4.4g6.5kcal0.8g0g0.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.4g2.6kcal0g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Pizzaraaste 23% (X-tra), annos 20g0.4g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Parsakaali pakaste Rainbow0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.9g2.9kcal0g0g0.3g0g
Eldorado sinihomejuusto0.4g1.8kcal0.1g0g0.2g0g
Sambal oelek (Spice up !), annos 230g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g32kcal2g0g2.6g0g
Valittu annoskoko9g16kcal1g0g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna4g8kcal0.5g0g0.7g0g
Arvot/100g100g182kcal11.5g0g14.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300272