Nakkikastike

Pilko nakit ja kuullota öljyssä.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Jätä osa vedestä lasiin ja sekoita siihen jauhot.

Kaada suurus kiehuvaan kastikkeesen ja hämennä.

Lisää ketsuppi ja suolakurkkukuutiot.

Lisää creme bonjour ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marica2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nakki, kevyt, keskiarvo 1.8g2.8kcal0.2g0.1g0.2g0g
Vesi4.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%1.5g1.9kcal0g0g0.2g0g
Suolakurkkuviipaleet, suolamausteliemessä (Felix)0.9g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0g0.3kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g13kcal0.4g0.6g0.8g0g
Valittu annoskoko9g6kcal0.2g0.3g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.1g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g72kcal2.3g3.4g4.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186609