Lohikeitto kaurakermalla

Kuori perunat ja pilko ne pieniksi paloiksi.

Keitä suolavedessä.

Paista lohi uunissa tai pannulla nahkapuoli alaspäin.

Lisää puolikypsien perunoiden sekaan keittojuurekset.

Lisää lohi valmiiseen keittoon paloina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Minnaeve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, uusi 2.3g1.8kcal0g0.4g0g0g
Ruoka- kasvisrasvasekoite (kaurasta) (Keiju), annos 200g1.2g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste2.3g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Lohifilee 2.9g5.7kcal0.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g19kcal1g1.2g1g0.2g
Valittu annoskoko9g9kcal0.5g0.6g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.3g0.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g108kcal5.7g6.9g5.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185908