Suklaaherkku

Vaahdota valkuaiset.

Vaahdota kerma.

Sulata suklaa.

Lisää sulan suklaan sekaan keltuaiset ja yksi kokonainen muna kunnolla sekoittaen.

Jäähdytä.

Rouhi mariannerakeet.

Lisää puolet valkuaisvaahdosta ja kermavaahdosta suklaa-munaseokseen varovasti nostellen.

Sekoita varoen loput vaahdot ja marianneraerouhe.

Annostele laseihin kerroksittain molempia vaahtoja.

Jäähdytä jääkaapissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 0.4g0.6kcal0.1g0g0g0g
Valkuainen (100g)1.4g0.6kcal0.1g0g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g0.3g0.2kcal0g0g0.1g0g
Taloussuklaa, Fazer1.6g8kcal0.1g0.9g0.5g0.1g
Vispikerma Flora 20%3.9g8.6kcal0.1g0.2g0.8g0g
Marianne suklaarakeet1.2g5.6kcal0g0.8g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g47kcal0.8g3.8g3.2g0.2g
Valittu annoskoko9g24kcal0.4g1.9g1.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g12kcal0.2g1g0.8g0.1g
Arvot/100g100g268kcal4.5g21.6g18.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200410