Eevaliin juustoinen kalakeitto

Pese, kuori ja paloittele perunat (n. 5 kpl).

Lämmitä 1,2 l vettä kattilassa kiehuvaksi, lisää perunat ja kalaliemikuutiot.

Anna kiehua n. 10 min, lisää kasvikset, anna kiehua jälleen n.10 min, lisää kalakuutiot ja myös kuutioiksi pienitty Koskenlaskija-juusto.

Kuumenna kiehuvaksi niin että kala kypsyy ja juusto sulaa tasaiseksi.

Mausta 1/4 teelusikallisella valkopippuria ja ripottele keiton pinnalle kuivattua tai tuoretta tilliä.

Nauti hyvän ruiskeivän kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 375 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4.7g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija sipuli-ruohosipuli (Valio), annos 250g1g2.7kcal0.2g0g0.1g0g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g1.2g0.9kcal0.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g9kcal0.8g0.4g0.2g0g
Valittu annoskoko9g5kcal0.4g0.2g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna5g2kcal0.2g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g53kcal4.5g2.2g1.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=349115