Masters of the peasoup

Huuhdo herneet ja liota niitä yön yli.

Keitä herneitä ~tunti jonka jälkeen pilkottu sipuli sekaaan -> ½-tuntia hiljaista kiehumista ja esikypsennetty jauheliha kattilaan -> ½-tuntia ja rokka on valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 451 grammaa

Thejarkko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 1.2g3.7kcal0.2g0.6g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.1g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 1.3g3kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g13kcal0.8g1.2g0.4g0.2g
Valittu annoskoko9g7kcal0.4g0.6g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.2g0.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g77kcal4.6g6.9g2.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158470