Kylmä katkarapukastile

Sulata pussillinen pakastettuja katkarapuja, silppua ravut tai laita kokonaisina kippoon.

Lisää silputtu sipuli (puna/tai salotti), kermaviili ja tilli, sekä ripaus suolaa ja sitruunapippuria.

Pidä hetki jääkaapissa ennen tarjoilua.

Sopii kalalle, kuin uuniperunalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 1.3g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Katkarapu, rainbow5.6g5.6kcal1.3g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tilli, tuore 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g15kcal2.6g0.4g0.4g0g
Valittu annoskoko9g7kcal1.3g0.2g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.7g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g83kcal14.8g2.3g2.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173889