Uunitomaatit kananmunalla

Tomaateista otetaan "hattu" pois ja kaavitaan sisälmykset pois.

Niin, että niistä tulee "kuppeja" :) . Kananmunia vispataan kulhossa ja lisätään haluamiaan mausteita.

Seos kaadetaan hattujen sisään ja pinnalle laitetaan pala pekonia tai anjovisfilettä.

Paistetaan 200 asteessa n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 0.8g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g20kcal1.4g0.2g1.4g0g
Valittu annoskoko9g10kcal0.7g0.1g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.4g0.1g0.4g0g
Arvot/100g100g113kcal8g1.1g8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=194667