Kevyt jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha öljytilkassa ja mausta se. Keitä lohkotut perunat, porkkanat ja sipulit kasvisliemessä, loppuvaiheessa lisää keittojuurekset ja ruskistettu jauheliha.

Tarvittaessa lisää vettä nesteeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3.9g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1.6g0.9kcal0g0.2g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.6g2.6kcal0.3g0g0.2g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g9kcal0.6g0.4g0.6g0g
Valittu annoskoko9g5kcal0.3g0.2g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna5g2kcal0.2g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g52kcal3.4g2.2g3.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276177