Koskenlaskijan lihamakaronilaatikko

Keitä makaroneja lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä n. 10 min. Kiehuessa paista jauhelihat ja sipuli pannulla.

Mausta mielesi mukaan, lisää joukkoon tomaattipyree ja koskenlaskijajuuston puolikas.

Kaada makaronit ja lihaseos vuokaan.

Sekoita maito, kananmunat (4 kpl) sekä valitsemasi mausteet seokseksi ja kaada vuokaan makaronin / lihojen päälle.

Paista uunissa puoli tuntia tai kunnes pinta on saanut kauniin ruskean värin, eikä maitoseos vaikuta vetiseltä (jos näet vuoasta läpi).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Betterself
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 2g6.3kcal0.5g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Makaroni, tumma 2g7kcal0.3g1.3g0.1g0.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g0.6g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Tomaattipyree (Felix)0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.1g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Maitokahvi rasvaton maito, annos 200g2.4g0.3kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g35kcal2g2.8g1.6g0.2g
Valittu annoskoko9g17kcal1g1.4g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g9kcal0.5g0.7g0.4g0.1g
Arvot/100g100g198kcal11.4g15.9g9.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437710