Tonnikalapasta

Paista kasviksia kuumalla pannulla öljyssä sen verran, että ne sulavat.

Lisää joukkoon tonnikala.

Kaada joukkoon ruokakerma ja paloiteltu Koskenlaskija.

Voit maustaa vielä esim.

pippurisekoituksella ja yrteillä.

Kuumenna niin kauan, kunnes juusto on sulanut.

Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan ja yhdistä tonnikalaseokseen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Fiona08
AineksetMääräEnergiaPHRK
Megamix kasvissekoitus (pakaste), Kesäpöytä 1/2 pss2.4g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%2g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto0.7g1.8kcal0.1g0g0.1g0g
Ruisraketti makaroni (päivitetty) (Myllyn Paras)1.6g5.5kcal0.2g1.1g0g0.1g
Tonnikala vedessä 2g2kcal0.4g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g28kcal1.6g2.6g1g0.4g
Valittu annoskoko9g14kcal0.8g1.3g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.4g0.7g0.3g0.1g
Arvot/100g100g156kcal9g14.6g5.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81047