TC Jauhelihatäytteiset kesäkurpitsat

1) Koverra kesäkurpitsan keskiosa ontoksi ja säästä sisus.

2) Paista jauheliha ja kuullota sipuli oliiviöljyssä.

Lisää myös kesäkurpitsan sisus.

3) Murusta salaattijuusto ja sekoita jauheliha-vihannesseokseen.

4) Laita kesäkurpitsat uunipellille ja lusikoi päälle jauheliha-juusto-vihannesseos.

5) Paistaa 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1.6g2.2kcal0.3g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Chili, vihreä, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Salaattijuusto, 8% rasvaa (Apetit), annos 100g0.8g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Paprikajauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Kesäkurpitsa zucchini 5.9g1.1kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g11kcal0.8g0.2g0.6g0g
Valittu annoskoko9g6kcal0.4g0.1g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.2g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g64kcal4.5g1.1g3.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435546