Pehmeä parsakaalikeitto

Laita kasvikset ja liemikuuti kiehumaan, n. 10 min
soseuta
lisää kerma ja juusto, kiehauta nopeasti uudelleen, lisää balsamiviinietikka ja pippuri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Eiku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 2.8g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Aura Gold homejuusto, Valio0.7g2.4kcal0.1g0g0.2g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%0.8g0.9kcal0g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio touch of taste (Bong), annos 10g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi3.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g9kcal0.4g0.2g0.6g0.2g
Valittu annoskoko9g5kcal0.2g0.1g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.1g0.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g53kcal2.3g1.1g3.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=450675