Peltileipä

Sekoita aineet puuhaarukalla.

Kohota tunti.

Kippaa voidellulle pellille ja tasoita.

Kohota 15min.- tunti, pari.

Mitä kaemmin saa kohota, sitä parempaa tulee.

Paista ensin 250 asteessa vartti, laske lämpö 125:een ja anna paistua vielä toinen vartti.

Nosta liinan päälle tukea vasten pystyyn jäähtymään, niin pohjakin pysyy rapeana.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3.7g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl0.7g2.5kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vehnälese 0.3g0.6kcal0g0g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 3.6g12kcal0.4g2.5g0g0.1g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 0.4g2kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g36kcal1g6g0.4g0.6g
Valittu annoskoko9g18kcal0.5g3g0.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna5g9kcal0.3g1.5g0.1g0.2g
Arvot/100g100g203kcal5.6g33.7g2.2g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109383