Juustokala paprika+sipuli (karppi)

Sipulisilppu ja paprikat vuuan pohjalle.

Päälle kalat+ mausteita oman maun mukaan.

Keskenään sekoitetut kerma + kermaviili ja juustoraaste kipataan päällimmäiseksi ja paistetaan 200 asteessa kolme varttia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 567 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g1g3.8kcal0.3g0g0.3g0g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g3.1g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Seiti fileitä Findus2.1g1.5kcal0.3g0g0g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g0.5g1.8kcal0g0g0.2g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g18kcal1.2g0.4g1.2g0.2g
Valittu annoskoko9g9kcal0.6g0.2g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.3g0.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g102kcal6.9g2.3g6.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123168