Karppi Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha, mausta valkopippurilla ja niukalla suolalla.

Tee kesäkurpitsasta siivuja.

Lado vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaa ja jahelihaa.

Lisää sinihomejuustomurut toiseksi viimeiseen kerrokseen.

Lopuksi kaada kerma joukkoon ja ripottele päälle parmesan.

Kypsytä uunissa 180 asteessa 1h.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 2.6g5.8kcal0.5g0g0.4g0g
Kesäkurpitsa zucchini 4.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss0.3g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.3g4.3kcal0g0g0.5g0g
Parmesanlastuja (Granotto bertozzi), annos 100g0.1g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g25kcal1.2g0.2g2g0g
Valittu annoskoko9g12kcal0.6g0.1g1g0g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.3g0.1g0.5g0g
Arvot/100g100g138kcal6.7g1.1g11.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275134