Porkkana-kesäkurpitsa paistos

Pese kasvikset ja leikkaa kasvikset kuorimaveitsellä pitkiksi lastuiksi.

Laita pannuun öljy ja paista jauheliha.

Lisää mausteet, siirappi ja vesi.

Laita paistos uunivuokaan, hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Kesäkurpitsa2.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.8g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0g0.4kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 0g0.1kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0g0kcal0g0g0g0g
Vesi0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g10kcal0.6g0.6g0.4g0.2g
Valittu annoskoko9g5kcal0.3g0.3g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.2g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g55kcal3.4g3.4g2.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=462515