Pähkinäsämpylät

Vatkaa munat ja kermajugu sekaisin.

Lisää kuivat aineet, sekoita.

Vikana juustoraaste.

Sekoita.

Pyörittele 6 palloa pellille ja anna kohota uunin lämpiämisen ajan.

Paista kauniin ruskeaksi, n. 10 min. 225 asteessa.

Tämä on muunnokseni karppi.

Infon sivuilla olevasta mantelileivästä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2.3g3.3kcal0.3g0g0.2g0g
Creamy yogurt kreikkalainen jogurtti Lidl (Eridanous)0.6g0.8kcal0g0g0.1g0g
Pähkinät, maapähkinä, 70 g, 1 dl1.5g7.9kcal0.4g0.2g0.6g0.2g
Vehnälese 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.2g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale0.5g0.3kcal0.1g0g0g0.4g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g0.2g0kcal0g0g0g0.2g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g3.1g11kcal0.9g0.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g52kcal3.6g0.8g3.6g1.8g
Valittu annoskoko9g26kcal1.8g0.4g1.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna4g13kcal0.9g0.2g0.9g0.5g
Arvot/100g100g293kcal20.5g4.5g20.5g10.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181320