Maatuskamaan kualjkiäryleet

Valkokaalin sijaan savoijinkaalia, ei vain löytynyt ravintotietoja.

Keitä pienehköä kaalia puolessa kattilallisessa vettä kannen alla noin 5min, kuori lehtiä sen minkä saa irtoamaan ehjinä, jatka sitten keittämistä muutama minuutti jotta syvemmällä olevat lehdet pehmenevät irroitettaviksi myös.

Toista tarvittaessa.

Keitä ohrasuurimoita ja soijarouhetta cayennepippurilla maustetussa liemikuutiovedessä, sellaisessa määrässä vettä että imeytyy ohra/soijaseokseen.

Täytä kaalinlehdet seoksella, asettele uunivuokaan ja laita vähän vettä tai kermaa kääryleiden päälle ja paista uunissa kunnes pinta rusehtaa.

Oikeasti pinnalle pitäisi laittaa tummaa siirappia ennen uuniin menoa, mutta laihistellessa jätin sen pois.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Maatuskamaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali5.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Täysjyväohra (Torino), annos 65g1.2g4kcal0.1g0.8g0g0.1g
Soijarouhe, tumma, 30g0.8g2.7kcal0.4g0.3g0g0g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g17kcal1.2g2.8g0g0.4g
Valittu annoskoko9g9kcal0.6g1.4g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.3g0.7g0g0.1g
Arvot/100g100g96kcal6.7g15.7g0g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296927