Lämmin täysjyväpastapannu

Kuullota sipuli, 2 porkkanaa ja 2 kynttä valkosipulia pilkottuina oliiviöljytilkassa.

Tämän jälkeen paista jauheliha kypsäksi ja keitä pasta.

Lisää lihaseokseen 1 lasi vettä ja liuota fond du chef siihen.

Tämän jälkeen lisää pakastevihannekset ja sekoita.

Kun pasta on kypsää, yhdistä se lihaan.

Mausta ruoka haluamallasi tavalla.

Lopuksi paloittele iso tomaatti, ja lisää se viimeiseksi ruuan joukkoon, sekoita ja tarjoile!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1518 grammaa

Ideale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.8g4.7kcal0.5g0g0.3g0g
Herne-maissi-paprika apetit 200g1.2g0.9kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaatti 0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Kahden värin täysjyväpenne (Torino), annos 70g2.9g10kcal0.5g1.8g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g33kcal2g3.8g1g0.4g
Valittu annoskoko9g17kcal1g1.9g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.5g1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g184kcal11.1g21.1g5.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369716