Katjan kanttarellipiirakka

Paista sieniä, purjoa ja valkosipulia voissa hetki.

Lisää tuorejuusto.

Lusikoi taikina piirakkapohjalle.

Vatkaa 2 munaa ja kerma sekaisin.

Mausta.

lisää juustoraaste pinnalle ja kaada muna-kermaseos.

Paista uunissa 200 asteessa n.30-40min,

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina suolaiseen leivontaan (Myllyn paras), annos 380g3g10kcal0.2g1.2g0.5g0.1g
Kanttarelli, tuore, annos 100g1.6g0.4kcal0g0g0g0g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus0.4g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Oivariini vähärasvainen0g0.2kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.6g5.2kcal0g0g0.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu0.9g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g0.4g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Eva sulatejuusto savuporo-kevätsipuli (Arla ingman), annos 200g0.8g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Purjosipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g42kcal1g2.6g2.8g0.2g
Valittu annoskoko9g21kcal0.5g1.3g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g11kcal0.3g0.7g0.7g0.1g
Arvot/100g100g233kcal5.5g14.3g15.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373697