Amerikkalainen suklaakakku

Sivele vuoka öljyllä/margariinilla/voilla ja korppujauhota.

Laita uuni 200 C.
Sekoita kuivat aineet (ei sokeri!) kulhossa.

Mittaa vesi kannuun.

Vaahdota rasva ja sokeri erillisessä kulhossa.

Lisää vaahtoon muna kerrallaan.

Lisää taikinaan vuorotellen vettä ja kuivia aineita koko ajan sekoittaen.

Paista 45-60 min.
Pinnan voi koristella tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Sarya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 40%, rainbow/pirkka 1.2g4.1kcal0g0g0.5g0g
Sokeri 1.5g6kcal0g1.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.2g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.1g3.9kcal0.1g0.8g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Oboy original kaakaojuomajauhe0.6g2.2kcal0g0.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Vesi1.8g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten0.3g1kcal0.1g0.1g0.1g0g
Ruisjauho (Myllynparas), annos 60g1.2g3.6kcal0.1g0.7g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g45kcal0.8g7.4g1.4g0.4g
Valittu annoskoko9g23kcal0.4g3.7g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g11kcal0.2g1.9g0.4g0.1g
Arvot/100g100g250kcal4.4g40.7g7.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160182