Rasvainen jauhelihakastike

250 grammaa sikanautajauhelihaa 23%
500 grammaa tomaattimurskaa
1 sipuli
3 valkosipulin kynttä
1 tl pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit pilkottuna.

Lisää muut mausteet ja valkosipuli sekä tomaattimurska.

Keitä 30-45 minuuttia keskilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 4.9g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Atria sika-nauta jauheliha 23%2.4g6.6kcal0.4g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g0g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.4g4kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g25kcal0.8g0.6g2g0.2g
Valittu annoskoko9g13kcal0.4g0.3g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.2g0.2g0.5g0.1g
Arvot/100g100g143kcal4.5g3.4g11.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428650