Tonnikalapasta

1. Pilko porkkanat ja tomaatit.

Keitä porkkanat lähes kypsiksi.

2. Pilko sipult ja valkosipulinkynnet.

Kuullota ne pannulla.

3. Lisää joukkoon tomaattipyree, ruokakerma, tomaattimurska ja mausteet.

4. Lisää joukkoon tonnikala sekä porkkanat.

Hauduta ja lisää tarvittaessa tonnikalan öljyä.

5. Keitä erillään simpukkapasta kypsäksi.

6. Lisää tomaatit joukkoon ja annan niiden keittyä hetki.

7. Lisää pasta pastakastikkeen joukkoon tai tarjoa se erillään.

8. Annoksen voi kruunata parmesanjuusto raasteella sekä tuoreella basilikalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Ritan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 1.8g3.3kcal0.5g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1.6g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Tomaattimurska, 1 prk1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Kirsikkatomaatti, 50g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g0g0.1kcal0g0g0g0g
Gnocchi simpukkamakaroni keittämätön (Rainbow), annos 100g2g6.9kcal0.2g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g26kcal1.4g3.2g0.6g0g
Valittu annoskoko9g13kcal0.7g1.6g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.4g0.8g0.2g0g
Arvot/100g100g141kcal7.7g17.6g3.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345357