Manteli-omenakakkutaikinaan gluteeniton

Vatkaa ensin pehmeä voi tai margariini ja sokeri.

Lisää munat yksitellen.

Taikinaan lisäksi 2 tl leivinjauhetta ja 2 tl kardemummaa.

Mausta omenapalaset kanelilla ja sokerilla.

Vuokaan ensin kerros taikinaa.

Sitten omenanpalaset ja lopputaikina.

Ripottele päälle mantelilastuja.

Paista 175 uunissa n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 2.4g13kcal0g0g1.4g0g
Sokeri 2.3g9kcal0g2.3g0g0g
Kananmuna kuoreton2.3g3.3kcal0.3g0g0.2g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1g3.2kcal0g0.8g0g0g
Mantelilastu, almendra cruda laminada (Hacendado), annos 10g0.7g4.2kcal0.1g0.1g0.4g0g
Sokeri 0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g68kcal0.8g7g4g0g
Valittu annoskoko9g34kcal0.4g3.5g2g0g
Annoskoko puolitettuna5g17kcal0.2g1.8g1g0g
Arvot/100g100g378kcal4.4g38.9g22.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167563