Lihaisa kaalilaatikko (karppi)

Leikkaa kaali suikaleiksi ja ruskista pienissä erissä voissa ja kaada kattilaan.

Mausta suolalla, valkopippurilla (ja intiaanisokerilla jos kaipaat pehmeyttä ja makeutta).

Lisää neste ruskistetun kaalin joukkoon ja hauduta hiljalleen puolen tunnin ajan.

Paista jauheliha.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kaalisilppua ja jauhelihaa, alimmaksi ja ylimmäksi kaalia.

Paista laatikkoa ilman kantta noin 200 asteisessa uunissa tunnin ajan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali5.9g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Lihaliemi laimennettu 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 2.3g5.2kcal0.4g0g0.4g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Voi 0.3g2kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g18kcal1g0.6g1.2g0.2g
Valittu annoskoko9g9kcal0.5g0.3g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.3g0.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g99kcal5.6g3.3g6.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226893