Porsaan sisäfilee uunissa

File leikataan viipaleiksi, paistetaan pannulla ja ladotaan vuokaan.

Päälle kaadetaan kermaa, murennettua Mustapekkajuustoa ja mausteeksi mustapippuria sekä hieman suolaa.

Pippurijuuston määrä kannattaa miettiä syöjien makumieltymysten mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g5.5g6.6kcal0.9g0.1g0.3g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)0.8g3.7kcal0.1g0.1g0.3g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%2.7g3.3kcal0.1g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g27kcal2.2g0.6g1.8g0g
Valittu annoskoko9g14kcal1.1g0.3g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.6g0.2g0.5g0g
Arvot/100g100g151kcal12.2g3.3g10g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186546